Баннер

White Nigga from Ukrainian West Side – Gangsta (2024) | Реп Кліп та Трек

bio.robot

FMJ Balance
☆ 13 Coins ☆
1740503416508.png

Український реп знову дивує! Представляємо свіжий трек "Gangsta" від White Nigga from Ukrainian West Side — вибухова суміш гангста-вайбу, локального колориту та драйвових бітів. Цей трек — не просто музика, це стиль життя: маленьке місто, GTA-шні пригоди, димні квартири та справжній West Side вайб. А ще — крутий кліп, який уже готовий підірвати ваші екрани!

White Nigga from Ukrainian West Side – Gangsta

Слухати "Gangsta" онлайн
Жанр: Реп, Гангста-реп | Дата релізу: 2024 | Локація: Західна Україна | Виконавець: White Nigga from Ukrainian West Side ( BiggDady BiggDady )
Ексклюзивний трек — слухай і занурюйся в атмосферу West Side, мазафака!

Дивитися кліп
🎬 Також додаємо до треку ексклюзивний кліп, в якому відображається весь дух реп-культури та гранж на фоні неповторного українського колориту.

Про трек
"Gangsta" — це історія пацанів із Західної України, які живуть на повну: курять напаси, ганяють, як у GTA, і качають під жорсткі біти. White Nigga from Ukrainian West Side ( BiggDady BiggDady ) змішав американський гангста-реп із локальним колоритом — від сленгу до димних хмар. Трек про мрії, вулиці й підйом вище — для справжніх, а не для лохів!
Чому слухати:

• Унікальний гангста-реп із західноукраїнським духом.
  • Біти, що качають, і текст, що чіпляє.
  • Кліп — чиста свобода й вулична естетика.
Цікавий факт: "Gangsta" — ексклюзив 2024-го, доступний тільки на нашому порталі!

Текст пісні

Gangsta
ми живьом в маленькам гораде играя в гта-шку
и курим напасьі, жизнь прекрасна
я вихожу на улицу как настоящий gangsta
сучка берет в рот, когда я поджигаю smooke
... (gangsta gangsta)
опуская водньій, я взлетаю из планетьі земля
в планету сказки, е, в планету сказки
нам мало коробка, чтобьі улететь в облака
а облака большие, ведь мьі дьімим на квартире
Єто West Side мазафака
Gangsta
А єти строхи не для лоха, а для настоящего пацана
А пацаньі лихие, берут банки большие
шкура при єтом берет в рот, (а) и вдруг й0б@на врот
айайай
(gangstas)
Опуская водньій, я взлетаю из планетьі земля
в планету сказки
gangsta e
планету сказки
нам мало коробка, чтобьі улететь в облака
а облака большие, ведь мьі дьімим на квартире
Gangsta
Єто West Side мазафака
Gangsta
Єто West Side мазафака
Gangsta

Про виконавця
White Nigga from Ukrainian West Side ( BiggDady BiggDady ) — голос вулиць Західної України. Його "Gangsta" — це мікс гангста-репу з локальним вайбом: дим, свобода й мрії про більше. У 2024-му він вривається в український хіп-хоп із новим звучанням!

Слухай і ділись думками!

Як тобі "Gangsta" і West Side вайб? Пиши в коментарях на FMJ World!

White Nigga from Ukrainian West Side Gangsta, реп трек 2024, слухати онлайн, гангста реп Україна, кліп Gangsta 2024, український хіп-хоп, West Side Ukraine rap, White Nigga Gangsta текст, гангста біти, Ukrainian gangster rap, weed rap 2024, GTA вайб реп, ексклюзивний трек 2024

Last edited by a moderator: