Баннер

Сутінки українською у перекладі Сергія Притули — Усі частини дивитись онлайн

z3j anti z0r_o

‎z3j
FMJ Balance
☆ 99 Coins ☆

Сутінки українською — Усі частини онлайн у перекладі Сергія Притули

Легендарна вампірська сага українською
Культова серія "Сутінки" у перекладі [Ukr] [Hurtom], та десь писало що у перекладі Сергія Притулу. Усі частини доступні онлайн безкоштовно — занурюйся в історію кохання, вампірів і вовків!

Сутінки (2008) — Частина 1
Жанр: Фентезі, Драма, Романтика | Рік: 2008 | Країна: США | Режисер: Кетрін Хардвік | Тривалість: 2 год 2 хв
Белла Свон переїжджає до похмурого містечка Форкс і зустрічає загадкового Едварда Каллена, який виявляється вампіром.
Їхнє кохання розквітає на тлі небезпек і таємниць вампірського світу. Перша частина саги — це початок епічної історії, що підкорила мільйони.

Головні актори: Крістен Стюарт (Белла Свон), Роберт Паттінсон (Едвард Каллен), Біллі Берк (Чарлі Свон)
Цікавий факт: Фільм зняли за 37 млн доларів, а зібрав у прокаті понад 400 млн!

- "І тут раптом бац, і я вже біжу.. біжу біжу біжу.. і раптом мене ловить податкова! Ненавиджу ці кошмари, вони завжди повертаються в кінці кварталу."
- "Белла, ти довго будеш чухатись? Соляра з неба не капає."
- "Одним словом, жизнь дала трещину, переезжаю на траещину!"
- "Тільки іконки не чіпай. бо вона з ними продавалась."
- "— Може проїдемось до школи? — Я на школу забив ще з третього класу. — Красавчик! я теж давно хотіла, але все ніяк не зберусь."
- "*бац* *Белла падає* — Чьйорт пабері — Дупа ціла? — Слухай, посади того двірника, він не посипає — У нього і так вже три ходки, і всі за не посипаний тротуар."
- "— Дивись, я зараз впаду — Оп, а я зловив"
- "— Пробач що нагрубіянив, я просто жосткий."
- "— Белла, нам треба розійтись. — Але ми з тобой й не зустрічались, і взагалі, ти мені не подобаєшся, не люблю пацанів з трагічним виразом обличя. — Ти тоже не місс Україна — Зато я друга віце місс Франківська"
- "— Мама дзвонила — Ти що, взяв слухавку? У тебе ж інший оператор, тобі дорого — Так, мабуть ти права."
- "— Класний човен — Ви хто? — Податкова"
- "— Чого ти лазиш сама по ночах? — Не твоє діло — Ти й гадки не майєш що вони могли з тобою зробити — А ти знаєш? — Не важко здогадатись, забрали би паспорт і офорбмили на тебе кредит. — Не говори дурниць — Добре, не буду."

Сутінки: Молодик (2009) — Частина 2
Жанр: Фентезі, Драма, Романтика | Рік: 2009 | Країна: США | Режисер: Кріс Вайц | Тривалість: 2 год 10 хв
Едвард покидає Беллу, щоб захистити її, але вона знаходить розраду в дружбі з Джейкобом Блеком, який приховує свою вовчу натуру.
Друга частина саги — це історія розбитого серця, небезпеки й повернення до вампірів.

Головні актори: Крістен Стюарт (Белла Свон), Роберт Паттінсон (Едвард Каллен), Тейлор Лотнер (Джейкоб Блек)
Цікавий факт: Тейлор Лотнер набрав 14 кг м’язів, щоб залишитись у ролі Джейкоба!

Тут поки цитат немає — додавай свої в коментарях!

Сутінки: Затемнення (2010) — Частина 3
Жанр: Фентезі, Драма, Екшн | Рік: 2010 | Країна: США | Режисер: Девід Слейд | Тривалість: 2 год 4 хв
Белла опиняється між коханням до Едварда та почуттями до Джейкоба, поки армія новонароджених вампірів загрожує Форксу.
Третя частина — це вибуховий мікс романтики й битв за виживання.

Головні актори: Крістен Стюарт (Белла Свон), Роберт Паттінсон (Едвард Каллен), Тейлор Лотнер (Джейкоб Блек)
Цікавий факт: Зйомки сцени битви зайняли 5 днів і вимагали десятки каскадерів!

Тут поки цитат немає — ділись своїми в коментарях!

Сутінки: Світанок — Частина 1 (2011) — Частина 4
Жанр: Фентезі, Драма, Романтика | Рік: 2011 | Країна: США | Режисер: Білл Кондон | Тривалість: 1 год 57 хв
Белла й Едвард одружуються, але їхнє щастя затьмарює небезпечна вагітність, яка загрожує її життю.
Четверта частина — це перехід від романтики до темних сімейних таємниць.

Цікавий факт: Сцена весілля знімалась під дощем, але актори не зламались!

Тут поки цитат немає — пиши свої в коментарях!

Усі частини "Сутінок" українською онлайн
Перегляд безкоштовний, без реєстрації, у хорошій якості. Додавай коментарі на FMJ World!
Всі авторські права належать авторам. Відео розміщені для ознайомлення та популяризації. Якщо автори проти — повідомте.
Сутінки українською, переклад Сергія Притули, Twilight 2008-2011, дивитись онлайн, вампірська сага, Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон, Тейлор Лотнер, фентезі романтика, Сутінки 2008, Молодик 2009, Затемнення 2010, Світанок 2011, перегляд онлайн, фільм українською, сага про вампірів, HD, безкоштовно, Кетрін Хардвік, Кріс Вайц, Девід Слейд, Білл Кондон, watch online, vampire romance

Last edited: