Баннер

Паша Технік у лікарні 2025: фото з Таїланду, стан здоров’я і останні новини

bio.robot

FMJ Balance
☆ 13 Coins ☆
Паша Технік у лікарні 2025: фото з Таїланду, стан здоров’я і останні новини

Скандальний російський репер Паша Технік знову в центрі уваги! Цього разу не через треки чи витівки, а через критичний стан здоров’я. У березні 2025 року його госпіталізували в Таїланді — кома, ШВЛ, пневмонія і чутки про передозування наркотиками. Ми дістали ексклюзивні фото прямо з лікарні та телеграмів. Дізнайся, що з ним зараз, і дивись унікальні кадри!

Паша Технік у лікарні: що відомо про стан репера

1743555852765.png

Останні новини про Пашу Техніка
Дата госпіталізації: 27 березня 2025 | Місце: Таїланд | Стан: критичний, кома | Виконавець: Паша Технік
Ексклюзивні подробиці — тільки у нас!

Фото з лікарні
📸 Ексклюзивні знімки з палати в Таїланді, де Паша Технік бореться за життя. Ці кадри з телеграм-каналів — перші справжні докази його стану. Дивись і переконайся сам!

(від 1 квітня? з телеграмів)
1743555886287.png

1743555912183.png

Що сталося з Пашою Техніком
27 березня 2025 року Паша Технік потрапив до лікарні в Таїланді. За словами менеджера, репер впав у кому через можливе передозування наркотиками. Лікарі підключили його до апарату ШВЛ, діагностували пневмонію, сепсис і проблеми з нирками. Родичів терміново викликали до лікарні, а чутки про смерть спростували. Що буде далі — поки загадка, але стан критичний.

• Унікальні фото з палати — ніде більше такого немає!
    Свіжі подробиці про стан здоров’я.
  • Останні новини з перших рук.
Цікавий факт: Це не перша кома Паши — у 2022 році він уже проходив через подібне, але тоді викарабкався.

Деталі стану
За інформацією з близького оточення, у Паши серйозно постраждали легені через інфекцію, а нирки почали відмовляти. Лікарі в Таїланді роблять усе можливе, але прогноз невтішний. Дружина Карина повідомила: "Він на межі, але ще тримається".

Інформація від колишньої дружини Павла

Від 1-го квітня.
Ева Карицкая (telegram)
И так. По словам врачей поддержание на экмо-300.000бат 1 день
Перевозка( депозит 500.000-1.000.000. Бат) завтра будет известно возможно ли его перевозить или нет. Ждем завтра.
Завтра будут все счета выложены по ценам если транспортировка будет реальна.
Тина же, кентавр( сообщила что не знала о том что в Тае легалайз) кстати, она 1994 года рождения и я не понимаю как можно быть настолько ограниченной и тупой не зная об этом.ну это ладно. Каждый день Павел проживая у тины на протяжении месяца употреблял, есть факты и доказательства того что приезжали и у нее же дома его откачивали. Если Павла дай бог переведут в другую клинику у эскортницы не будет доступа к Паше, дай бог ему здоровья. Дай бог ему избавиться от окружения в котором он находится. Развелись кстати мы с ним по причине его употребления, но тем не менее я клала его в рехабы.
Могу сказать одно, что он в таиланде знатно развлекался, тина была в курсе что он пил кодеин смешивая с кетамином( накануне его кодировали от опиатов) ( она была в клинике и видела эту кодировку. Делаем вывод что у человека мозгов 0. она в тае вместо того что бы сразу отвезти Павла в клинику вызывала капельников от чего ему стало только хуже и уже после, когда прошло дня три он начал захлебываться рвотой от чего у него сейчас бактериальная пневмония. Почему перед вылетом не сделали страховку? Вопрос к тине( хотя ладно, человек недалекий и работал в проституции много лет) что в целом запрещено на территории рф. Да, она сидела там в клинике с Пашей потому что никого рядом не было. Она просто там сидит и никаких усилий не приложила чтобы расшевелить и сделать огласку. И да, по сей день она просто сидит там жирной жопой и не обратилась никуда. Пока я не узнала что Паша под ивл( а это вообще срыли от всех) он бы так и лежал наверное в клинике до талого, а она просто сидела и ждала чего? Х*й пойми. Если задонатила от себя бабла-красава, обелила себя.отработала сумочку Луи витон за 600к пока Паша был в дерьмо в аэропорту. Браво. Но карма настигнет.
Я на связи с Марком сплотилась со всеми пока с Павлом беда. После- общаться и соприкасаться не хочу и не буду.

1743556302169.png

1743556352011.png

Про Пашу Техніка
Паша Технік — російський репер, відомий скандальною поведінкою, треками з нецензурщиною та боротьбою з наркозалежністю. У 2025 році він опинився в Таїланді, де його життя знову опинилося під загрозою. Чи вдасться йому вийти з цієї історії — питання відкрите.

Твоя думка
Що думаєш про ситуацію з Пашою? Пиши в коментарях на порталі!

Паша Технік лікарня 2025, Паша Технік кома, Паша Технік Таїланд, фото Паша Технік у лікарні, стан здоров’я Паша Технік, Паша Технік останні новини, Паша Технік передозування, Паша Технік ШВЛ, Паша Технік пневмонія, ексклюзивні фото Паша Технік 2025, Паша Технік репер, російський реп 2025, Паша Технік скандал, Паша Технік наркотики, Паша Технік у критичному стані, Паша Технік Таїланд лікарня, Паша Технік смерть чутки, жити буде? пацанчик

Last edited: