Баннер

Вбили Іллю Киву!!! Це жесть, сторінка пам"яті, вбили Ілюшу.. Це реальна гвинт комед1я

z3j anti z0r_o

‎z3j
FMJ Balance
☆ 99 Coins ☆
Всім прив1т прив1т, якщо стежите за новинами, то Ви напевно знаєте, шо недавно вбили Іллю Киву..

Неочікувана новина звісно, веселий він був.

Якщо честно, мені шкода що його вбили, він кумедний капець.

Хоч він і говорив повну несінитницю про узкій мір, адін нарот та інше, але було б краще, якби він опинився за гратами (якщо він нікого не вбивав)
(це правило не діє до всіх пропагандистів. Для Киви діє, так як накази ніяки він не надавав)

Так, говорив фігню, але в рф багато хто фігню говорить.

Хоча, він же мав розуміти (напевно)), що путін підарас і узкій мір не зовсім мир, але він обрав підтримку вбивств українців, та радив Зеленському скоїти самогубство (в телеграмі останній пост), і в той же день його знайшли мертвим..

Ох Ілюша Ілюша, буду сумувати за твоїми пріколами, періодично буду передивлятись, але не потрібно було підтримувати тупу владу рф та її дії.

Гвинтик, маленький гвинтик..

Мені честно не хотілось щоб його вбивали, "нормальним людям" на його пропаганду байдуже, взяли й вбили, а в нього взагалі то донька є, родина там можливо.

Мені не весело від його вбивства, реально, хотілось би бачити його за гратами.

Інша справа - Пригожин.
Хоч його вбили не з Юа, але його смерть відносно справедлива, якщо можна так назвати.

Пізніше тут (можливо) будуть фоточки та відео з Ілюшею різних років епох та століть.

Блін а ви тік так його бачили, блін хоч і дурень, но такий класний..